Witam, mam 2 metry i potrzebuję auta w którym miał bym wygodną pozycję za kierownicą, sporo miejsca na nogi i głowe i wyższą pozycję nad asfaltem - suv, van, terenowy. Skrzynia automatyczna, nadające się pod lpg lub oszczędny diesel. No i oprócz miejsca dla mnie przydało by mi się sporo przestrzeni załadunkowej. Po wyrzuceniu tylnej kanapy żeby weszły np. 2 kuchenki. Cena gdzieś do 20 tyś, Pozdrawiam.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ten Range Rover faktycznie spełnia wszystkie moje potrzeby, dzięki za zwrócenie mi na niego uwagi, wcześniej jakoś mi umknął A może jeszcze orientuje się ktoś jak z przestrzenią, funkcjonalnością w trójce vanów - zafira, scenic i touran?
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Aplikacja "Mazda6" dla urządzeń Apple i z systemu Android Aplikacja prezentująca najnowszą Mazdę6 dostępna jest już dla użytkowników w Polsce. Umożliwia zapoznanie się z nowym modelem, który ze swoją wspaniałą stylizacją KODO i wysoce wydajną technologią SKYACTIV gotów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.