Auto dla inwalidy

01 Sie 2014, 11:37

mam 63 lata i jestem inwalida 1 grupy - sparalizowany (8 lat) od pasa do dolu tylko mam sprawne rece przez 25 lat jezdzilem jako kierowca zawodowy (1000 zl renty) ale prawie polowa idzie na lekarstwa (odlezyny). Pisałem do opieki co mozna dostac przydzial na samochod to mi odpisali ze jak mam prace do dostane a jak mi sie to stalo mialem 55 lat i nikt nie chcial mi dac roboty. Dla tego zwracam sie do was o wsparcie finansowe zeby kupic sakmochod i byc aktywnym. zwracam sie z prosbom do was internaltow do kupna samochodu przeznaczonego dla inwalidi (moze byc uzywany i orzyzadowanie reczne skrzynia biegow automat) prosze was pomozcie mi bardzo
Jurek z Łańcuta
Jurekv0
Obserwowany

Prawo jazdy: 21 04 1951
Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moto Sport & Tuning Show 2015 / relacja
    Pierwsze Targi Pojazdów Sportowych i Tuningu – Moto Sport & Tuning Show odbyły się w miniony weekend w Warszawie. Było to jedyne takie wydarzenie w Warszawie, gdzie można było zobaczyć samochody sportowe ...
    Dacia Duster Motrio Cup mistrzowskim pucharem
    Pomimo trudnej sytuacji związanej z pandemią COVID-19, firma Renault Polska postanowiła kontynuować puchar Dacii Duster, podtrzymując swoje motorsportowe tradycje. Trzy lata doświadczeń pokazały, że projekt markowego pucharu ...