szybki napisał(a):Czyli zakładam hybrydę ? Jeździłeś hybrydą ?
Tak się przejechać to tak, ale jeździć na co dzień to nie. Tylko co można powiedzieć po krótkiej jeździe? Człowiek pójdzie, się przejedzie, spodoba mu się, a po 3 miesiącach dojdzie do wniosku, że jednak mocy brakuje, że jednak bagażnik nie ten, że coś tam coś tam. Nie jest to takie proste
![Uśmiechnięty :)]()
Generalnie szukam auta zrywnego, ale ścigać się nie będę. Po prostu jak depnę w podłogę to chce aby jechało (np. jadąc 90 km chcąc wyprzedzić tira). Wiem, że Toyota nie ma turbo więc nie wiem jak się zbiera. Niby 184 (196 od 2023) KM wydaje się wystarczające.. Nie wiem. Pójdę na jazdę próbną za jakiś czas jak już będę zdecydowany to będę wiedział jak to wygląda.
Skoda z kolei dużo ładniejsza wizualnie moim zdaniem. Przód w Corolli wygląda trochę jak g...o
![Neutral :|]()
Niestety nie można mieć wszystkiego za te pieniądze. Octavia 2.0 wygląda na naprawdę ładną propozycję jeśli chodzi o moc (245km), wygląd oraz wyposażenie. Jedynie ten TSI któremu nie ufam, bo nie wyobrażam sobie jechać do np. Chorwacji i po przyjeździe patrzeć czy muszę dolać oleju.. Bez jaj. Jestem przyzwyczajony do takich aut w których wymieniam olej raz w roku i zapominam o całej reszcie.