Witam, siostra chce kupić auto. Koniecznie 5 drzwiowe, musi być klima, elektryczne szyby, rocznik 2010- , auto w miarę ekonomiczne i wiadomo mało awaryjne. Ostatnio oglądała renault clio 2011 1.5 dci ale jak przeczytałem opinie o tym silniku to odradziłem jej ten zakup.
A po co pchać się w drogiego diesla? To juz nie czasy lat 90 że jezdziles autem kilka lat bez wkładu, teraz jak 200 tys wytrzyma bez awarii to juz sukces.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao napisał(a):A po co pchać się w drogiego diesla?
bo w ogłoszeniach są tańsze niż benzyniaki w tym samym lub porównywalnym roczniku
Za mało konkretów aby coś polecić, dajcie sobie na wstrzymanie z tym rocznikiem, bo auto z 2008 czy 2009 roku wcale nie będzie gorsze, niż "wskazywałby" na to rocznik...
Jeżeli auto będzie użytkowane głównie w mieście to odradzam, 1.6 fiatowski ma już filtr cząstek stałych więc chociażby tutaj mogą być problemy. Pytanie jeszcze jaki segment jest potrzebny. Między Clio a Bravo jest spora różnica.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Chevrolet Corvette C1 Zupełnie inne oblicze ma natomiast Corvette C1. Pierwsza generacja legendarnego sportowego Chevroleta była dostępna wyłącznie ze zdejmowanym dachem. Miała być odpowiedzią na brytyjskie i włoskie kabriolety importowane po ...
Bravo 1.6 całkiem fajne autko. Cudów nie oczekuj, ale za te pieniądze dość porządny zakup. Chyba w sekcji ogłoszeń na......... widziałem ostatnio za jakieś 15k.
Ostatnio edytowany przez mike, 05 Paź 2018, 23:04, edytowano w sumie 1 raz
Powód:reklama
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.