Witam, siostra chce kupić auto. Koniecznie 5 drzwiowe, musi być klima, elektryczne szyby, rocznik 2010- , auto w miarę ekonomiczne i wiadomo mało awaryjne. Ostatnio oglądała renault clio 2011 1.5 dci ale jak przeczytałem opinie o tym silniku to odradziłem jej ten zakup.
A po co pchać się w drogiego diesla? To juz nie czasy lat 90 że jezdziles autem kilka lat bez wkładu, teraz jak 200 tys wytrzyma bez awarii to juz sukces.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao napisał(a):A po co pchać się w drogiego diesla?
bo w ogłoszeniach są tańsze niż benzyniaki w tym samym lub porównywalnym roczniku
Za mało konkretów aby coś polecić, dajcie sobie na wstrzymanie z tym rocznikiem, bo auto z 2008 czy 2009 roku wcale nie będzie gorsze, niż "wskazywałby" na to rocznik...
Jeżeli auto będzie użytkowane głównie w mieście to odradzam, 1.6 fiatowski ma już filtr cząstek stałych więc chociażby tutaj mogą być problemy. Pytanie jeszcze jaki segment jest potrzebny. Między Clio a Bravo jest spora różnica.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
[C] Alfa 147 2,0 TS / Audi A3 8P 2,0 FSI / BMW e87 120i Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu C - silnik benzynowy o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: Alfa Romeo 147 2,0 TS - 150KM Audi A3 ...
Bravo 1.6 całkiem fajne autko. Cudów nie oczekuj, ale za te pieniądze dość porządny zakup. Chyba w sekcji ogłoszeń na......... widziałem ostatnio za jakieś 15k.
Ostatnio edytowany przez mike, 05 Paź 2018, 22:04, edytowano w sumie 1 raz
Powód:reklama
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.