Auto dla matki 4 dzieci

12 Sie 2016, 11:39

Witam bardzo serdecznie. Postanowiłam zarejestrować w akcie desperacji. Muszę zmienić auto, obecnie jeżdzę KIA Carnival 2002 rocznik, lubię to auto za przesuwne drzwi, za przestronność, za dobrego kopa, płynność na trasie, nienawidzę go za uszczuplanie mojej pensji. Tak więc czas po latach na zmiany. Mam 4 dzieci, dojeżdzam do pracy 100km w dwie strony, jeżdżę po mieście, odwożę dzieciaki. Zatem potrzebuję auta większego, jasne że ekonomocznego, a mój budżet to do 20000. Mieszkam w Białymstoku. A dodam, że nie musi to już być 7osobowy. Co możecie mi polecić? Myślałam nad Toyotą, ale są dość drogie, a stsruszki leciwej też nie chcę. Myślę, że powinien to być rocznik powyżej 2002. Doradźcie drodzy panowie. Dziękuję.
Mama4
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-2000
Auto: KIA Carnival
Silnik: 2900
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 2002

02 Paź 2016, 22:35

Witaj, nie wiem czy już zmieniłaś auto, ale jeżeli wystarczy ci samochód 5cio osobowy to możesz pomyśleć np. o Fordzie C-max.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault Supercinq Baccara
    Baccara to superwyrafinowana wersja Renault Supercinq: skórzana tapicerka i kierownica pokryta skórą, dopasowane wnętrze w beżowych tonacjach, gałka dźwigni zmiany biegów pokryta czarną skórą, ...