Witam,
Stało się i sprzedałem swoją Bawarke
![Smutny :(]()
.
Szukam samochodu,sam nie wiem czego chce ale już czuje że jak kupie coś po budżetowych kosztach to będę zadowolony bo mało dam i być może jak się uda będzie mały wkład finansowy.
Nie ukrywam,że audi 80 które kupiłem za 2500zł nie zbyt zadbane mechanicznie bo poprzedni właściciel nic przy nim nie robił-ja wymieniłem całe zawieszenie z przodu,termostat bo auto się przegrzewało,płyn chłodniczy nowy wymieniałem bo stary był brudny i tak dalej...
Z Audi 80 byłem bardzo zadowolony dałem 1000zł na naprawy pojeździłem rok i sprzedałem oczywiście żałując bo jedyne co było tam do zrobienia to wymiana mocowań tłumika bo opadł,bo przegniła jakaś rura zastępująca katalizator i miałem głośno w środku auta po dodaniu gazu wtedy.
Co mi polecicie? Nie chcę za auto dużo dawać,a może teraz coś innego np. honda?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] jakie te auta mają opinie,czy silniki były w miare dobre i faktycznie jak ktoś jeździ z głową to tak mało palą?
Budżet na samochód powiedzmy coś około 4-5 tys już z opłatami lub na PL rejestracjach.
peugeot 406 też mi się podoba,myslałem też nad audi 80 żeby jeszcze raz kupić ten model bo byłem zadowolony,patrzyłem też na A6 C4 ale strasznie drogie są nieadekwatne do rocznika.
Nadwozie-Najlepiej w sedanie.