Zgadza się jest po flocie. Dzwoniłem i się dowiedziałem że wszystko jest udokumentowane są wszystkie faktury no i można sprawdzić w dowolnej stacji diagnostycznej. Zastanawiam się czy nie pojechać i zobaczyć co to za autko no i pytanie czy jak się okaże że auto jest w dobrym stanie to odpuścić go sobie bo jest po flocie?
Deska windsurfingowa na dachu Jak przewieźć deskę windsurfingową lub kajak? Sprzęt pływający jest szczególnie trudny do przewożenia. Najbardziej praktycznym rozwiązaniem jest umieszczenie go na dachu i odpowiednie przymocowanie do belek mocujących. ...
No ja sobie nie wyobrażam żebym nie pojechał na stację diagnostyczną. Zakup samochodu używanego to w zasadzie kupowanie wielkiej niewiadomej więc trzeba zrobić wszystko żeby zminimalizować ryzyko.
Komponenty użyte do instalacji: Instalacja Kme nevo. Sekwencja. Wtryski matrix, reduktor silver. Montaz i serwis Piobocar Pabianice. Na forum LPG dowiedziałem się że instalacja jest bardzo dobra i że powinno być ok.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.