REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MoonWalk napisał(a):Tak? Być może, o nim nie wiem zbyt dużo, znam tylko podstawowe parametry
Co z nim było nie tak?
MoonWalk napisał(a):A jak nie to Octavie i tyle, jeśli chodzi o kombiaków.
MoonWalk napisał(a):przeszła modernizację (to znaczy to w sumie znane mi akurat było), ale w tym i wspomniany 1.8, w którym zaczęły się kłopoty z pierścieniami i napinaczami,
możliwe, ale g.no z bitą śmietaną to nadal g.no. Poza tym VAGowskie fora są tak mało obiektywne, że to kiepskie źródło informacji. No i podejście "nie wszystkie są do chrzanu" można porównać do "zapalenie płuc nie jest śmiertelne i można je wyleczyć" - no fajnie, tylko chlorowanie na ZP jest niezbyt przyjemne no i generalnie lepiej zapobiegać niż leczyć i się męczyćMoonWalk napisał(a):szperając w forach Volkswagena dowiedziałem się, że na przestrzeni lat 2009-2011 część palety jednostek TSI przeszła modernizację (to znaczy to w sumie znane mi akurat było), ale w tym i wspomniany 1.8, w którym zaczęły się kłopoty z pierścieniami i napinaczami, jednak w jednostkach o konkretnych oznaczeniach, montowanych w konkretnych modelach aut. Z tego co wiem - do