Witam. Jestem studentem i szukam najlepszego waszym zdaniem samochodu w przedziale cenowym 9-11 tys. Miesięcznie mam zamiar nim robić około 1000/1200 km. Więc co polecacie? Z wyjątkiem fiata punto każdy samochód mile widziany
W tym przedziale cenowym poszukałbym Civica 6gen z d15z6, osiągi w serii myślę, że Ci wystarczą, a jak nie to można nieco pogrzebać Jest dosyć wygodnie, wyposażenie zazwyczaj ok, no i vtec
Nowa Honda Civic Type R - pierwsze szczegóły i zdjęcia Na Targach Motor Show we Frankfurcie podczas Konferencji prasowej, prezydent Honda Motor Europe ujawnił pierwsze szczegóły gorąco oczekiwanego nowego modelu Civic Type R. 2 - litrowy silnik nowego Civica Type R z bezpośrednim ...
Przed wyjazdem w dłuższą trasę sprawdź ciśnienie w oponach! Zbliżają się wakacje kiedy to częściej podróżujemy z rodziną wypoczywając poza domem. Przed dłuższą podróżą trzeba pamiętać o wielu sprawach, ale na pewno nie należy lekceważyć kontroli ciśnienia w oponach – ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.