Barol napisał(a):Zgadzam sie również z grzegorzem,spalania takie niskie to tylko Tobie wychodzą..
grzegorzd92 napisał(a):Spalania to tylko szybkiemu takie niskie wychodzą:D
Panowie specjalnie dla Was pojechałem na stację, wklejam zdjęcia z ostatnimi moimi kilometrami 408,8km (przed 1,5g przyjechałem z nocnej traski), 100km tylko Warszawa bez korków ale światła, reszta to droga krajowa jazda z prędkością do 125km/h.
Jak coś
Barolku i Grzesiolku ![Szczęśliwy :D]()
to dystrybutor potrafię obsłużyć, auto zatankowane pod sam korek, jeżeli chcecie to do środy zrobię 300km i znowu wkleję zdjęcia.
Zdjęcie nr1. 3/4 baku puste, stan licznika 408,8Zdjecie nr2. tankowanie pod korek i paragon kiepsko widać więc go opiszę
25,69l x 5,64zł= 144,89zł Dalej robię tak 25,69l x100=2569 dzielę przez przebieg 408,8km = 6l na 100kmOczywiście napiszecie że oszukuje bo np: nie dolałem paliwa ale...w tym przypadku nie mam kompa w aucie jedynie widać wskazanie kreski zbiornika paliwa....
Więc ogólnie moje auto kosztowało razem ze starterem 4,5k, pali 6-6,5l pb i się nie psuje...
Amory Kayaba kosztują w nim 135zł a springi 70zł
Więc dalej szukam tych studenckich oszczędności i jakoś nie widzę w porównaniu do lanosa...
![Szczęśliwy :D]()
P.S.
Paragon w lanosie wyszedłby 220zł!!!! różnica 77zł na 408km...!!!!
I
Barol prawie zawsze tankuje pod korek i kasuje licznik dziennego przebiegu.
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]