Witajcie Przyszła chwila, kiedy to syn potrzebuje swojego autka do poruszania się.
Mówił, że bardzo podoba mu się mazda, natomiast rozsądkiem wybrałby renault. Czy ktoś orientuje się, co może być dla niego lepsze, rozsądniejsze, gdyż ja nie znam się za bardzo a nie chce mu źle doradzić.
Czemu rozsądkiem jest lepsza renówka? 8 lat jeżdzę taką mazdą i mam inne zdanie. Klocki hamulcowe - komplet przód 52 zł, tarcze komplet przód 240 zł, tłumika jeszcze nie wymieniałem to nie wiem .
Z drugiej strony Megane z kanapowatym zawieszeniem nie zachęca do szaleństw i ma to 4* w Euro Ncap, poza tym części za grosze w każdym kiosku. No Mazda malowniczo rdzewieje i ma szyby bez ramek więc jest ciekawsza.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Ferrari Monza SP1 i SP2 Ferrari słynie z niesamowitych aut z otwartym nadwoziem. Dziedzictwo marki w tej kwestii sięga bardzo daleko wstecz, a model Monza wprost do niego nawiązuje. To speedster, czyli auto, które nie zna kompromisów. ...
Nakupują tych zajeżdżonych aut z lpg gdzie serwisowanie jest pod wielkim zapytanie a później płaczą że auto się sypie i tłumaczą bo to renault czy japoniec do gazu się nie nadaje .Najważniejszy jest stan auta a nie marka i z doświadczenia wiem że im lepsza marka słynąca z bezawaryjności tym łatwiej kupić studnię bez dna .
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.