Witam wszystkich!Stoje przed wielkim dylematem jakie auto wybrać jako swoje drugie które będzie mnie kosztowało w okolicach 15000 tyś.złotych,lub mniej.Poszukuję czegoś jakby to ująć hmmm...ciekawego.Wszelakie Focusy,passeratti,golfy,ople,punciaki,polo,daewoo, audi itp,itd. odpadają,bo są po prostu...zbyt zwykłe.Szukam czegoś co dobrze wygląda i jeździ się tym przyjemnie.Czegoś,co ma swój swoisty charakterek,czegoś w czym można się zakochać.Koszty eksploatacji nie odgrywają ważnej roli i spalanie również dopóki obie te kategorie nie są z kosmosu oraz musi być to samochód któremu można zaufać(czyt.w miarę niezawodny) i wyruszyć w dłuższą trasę(ok.2000-3000 km)oraz jeździć nim na codzień.
Jestem otwarty na wszelkie marki(prócz opli i audi),wszelakie rodzaje nadwozia i wszelakie rodzaje silników.Nie obchodzą mnie stereotypy na temat danej marki.
Upatrzyłem sobie jak narazie trójke kandydatów:
1.BMW E36 oczywiście egzemplarze w stanie bliskim perfekcji i nie zakatowane-warto dodać,że jest to samochód z moich dziecięcych marzeń i jestem zakochany w tej marce.
2.VW T4(ew.3) MULTIVAN-po prostu to co te auta oferują kupuje mnie i jak dla mnie mają one też swoisty charakterek(zwłaszcza po paru ulepszeniach..)
3.Mercedes w124-Wygląd wnętrza jest boski ale ciężko o dobrze wyposażony egzemplarz....
Więc to tyle ode mnie,czekam na wasze propozycje!
Pozdrawiam.