Auto dla wysokich

12 Sie 2009, 21:00

Jakie auto polecacie do 30 tys, z Polski lub sprowadzane e Szwecji dla osób wysokich. Mam prawie 2 metry i mam problem z doborem samochodu.:) Najbardziej interesuje mnie sedan hatchback lub jakieś większe coupe (choć wątpię że jest jakieś dla mnie xDe). Pojemność od 1.8 do 3.0 najlepiej diesel choć benzyna też może być ale w mniejszej pojemności. Chodzi o to żeby to był samochód wygodny, ale też żebym mógł trochę poszaleć. ;P no i najważniejsze żeby się nie rozpadł oraz spalanie było adekwatne do pojemności :P

Podawajcie różne propozycje najlepiej z jakimś linkiem do allegro czy coś podobnego żebym mógł sobie obejrzeć ;)

P.S. zastanawiałem się nad astrą bertone (coupe) ale nigdy w niej nei siedziałem i nei wiem jak tam z miejscem jest ;)
lol99
Nowicjusz

Miejscowość: olsztyn

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Polak w czołówce Toyota Gazoo Racing Trophy
    Maciej Dreszer zajmuje piąte miejsce w Toyota Gazoo Racing Trophy na półmetku sezonu. W wyjątkowym pucharze dla kierowców wyścigowych i rajdowych Toyot GT86 pula nagród wynosi 80 tys. euro. Toyota od ...
    Odpowiednia prędkość - co to właściwie znczy?
    Niedostosowanie prędkości do warunków ruchu jest najczęstszą przyczyną wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym z winy kierujących. Wielu kierowców uznaje, że odpowiednia prędkość to taka, którą ...