REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Marinox napisał(a):Ja bym kupił na twoim miejscu malucha. Za te pieniądze jest sporo maluszków. Asfaltu to nie zwinie ale z czasem może sobie go stuningujesz? Wtedy byłby szpan podjechać bajerowym malczakiem
Marinox napisał(a):Ja bym kupił na twoim miejscu malucha. Za te pieniądze jest sporo maluszków. Asfaltu to nie zwinie ale z czasem może sobie go stuningujesz? Wtedy byłby szpan podjechać bajerowym malczakiem
jiGsaw napisał(a):Marinox napisał(a):Ja bym kupił na twoim miejscu malucha. Za te pieniądze jest sporo maluszków. Asfaltu to nie zwinie ale z czasem może sobie go stuningujesz? Wtedy byłby szpan podjechać bajerowym malczakiem
Jak ma kupić malucha to niech lepiej już przeznaczy te pieniądze na KM. Nie wiem, czy ten temat to żart, jeżeli nie to albo odpuść temat albo szukaj czegoś w stylu polonez/125p/favra albo jakaś stara łada itp. Pamiętaj tylko, że koszty posiadania samochodu szybko zwielokrotnią jego cenę zakupu.
barol91 napisał(a):Zazwyczaj auta za grosze które jeszcze jako tako jeżdzą szybko znajdują nowych właścicieli więc jeśli sie już znajdzie konkretną oferte to szybko trzeba sie decydować.A co do tuningu malucha to tanim kosztem da sie zrobić malca co wmiare ładnie wygląda a nie wiejski tuning itp.