Auto do 10 000

21 Gru 2014, 19:32

Witam poszukuję auta do 10 000 zł, miałem wcześniej lagunę II w hatchback'u i w sumie nieźle to wyglądało i wygodnie się jeździło, i nic więcej, auto nie musi być jakoś super ekonomiczne, ale też nie chcę pijaka. Przyglądałem się Astrze G bertone 2.0 T ale nie mogę znaleźć jakiś konkretnych informacji na temat tego silnika, w sumie jakbym znalazł fajny egzemplarz to i bym się skusił na golfa III Gti, ale wydaje mi się że te silniki trochę za dużo spalają w porównaniu do osiągów, Hondy niestety odpadają, silniki mają fajne ale civic za mały za brzydki, a accord z tego co mi się wydaje ma za drogie części ( co dla mnie jest większym priorytetem niż spalanie, samochód ma być tani w ew. naprawie) preferuję benzyniaki
GrubyWariat
Obserwowany

Auto: Nie mam

21 Gru 2014, 19:43

Civic mały ale Golf to już nie? 8)
Ode mnie Cougar i 406 coupe.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

21 Gru 2014, 19:49

Golfem jechałem normalnie, w Civicu ledwo mi się nogi mieściły, i civic nisko siedzi także jakbym kiedyś musiał gdzieś matkę zawieść to byłby problem
GrubyWariat
Obserwowany

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Prius - aerodynamika i niskie zużycia paliwa
    Toyota Prius czwartej generacji już na pierwszy rzut oka zwraca uwagę swą aerodynamiczną sylwetką. I nie jest to tylko subiektywne wrażenie, ponieważ dzięki starannemu zoptymalizowaniu kształtów nadwozia projektantom ...
    Nowy Volkswagen Touareg - wyznacza drogę
    Nowy Touareg - model trzeciej generacji jest kolejnym ważnym elementem wielkiej ofensywy Volkswagena. Samochód zajmujący miejsce na samym szczycie oferty marki, swoją wyrazistą stylistyką, innowacyjnymi technologiami ...