Witam Planuję za parę miesięcy zakupić samochód. Głównie zastanawiałem się nad alfą 166 lub Seatem Ibizą III cupra. Wiem, że to całkowicie zróżnicowane auta, mimo to wpadły mi w oko. Prosiłbym o radę.. Z góry dziękuję i pozdrawiam !
Nie kupisz tych aut w tej kasie, jak już ibiza to zwykła 1,2 z co najwyżej doklejonym znaczkiem na klapie. Te ibizy są dość fajne jak na auto za 10k. choć ja bym się bardziej oglądał za Leonem I gen lub W202 po lifcie.
ajj mój błąd.. Oczywiście chodziło o Ibizę II cupre ( 1.8 155km - diesel raczej odpada ). Co do alfy, to przecież jest ich mnóstwo.. ceny wahają się od 5tys w górę. Także sądzę, że za 10tys spokojnie dostanę dobry egzemplarz. Tutaj przykład ładnej 166 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] oraz seacik, tylko trochę za drogi [link do Tablica wygasł] .
Masz racje ofert jest dużo ale najpierw jedz sobie je obejrzyj a potem możemy porozmawiać Ta Cupra wcale nie jest za droga,jeśli auto jest utrzymane w dobrym stanie to cena jest odpowiednia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Elektryczna jazda bez ładowania z gniazdka Brytyjski oddział jednej z wiodących marek zaprosił swoich klientów do przeprowadzenia szeroko zakrojonego testu samochodów hybrydowych. Okazało się, że samochody hybrydowe poruszały się na samym silniku elektrycznym ...
XVII Moto-Piknik i Otwarty Puchar Polski WST / relacja "XVII Moto-Piknik za nami. Sobotnie opady deszczu nie nastrajały optymistycznie, jednak w niedzielę pogoda okazała się łaskawa. Dziękujemy wszystkim zawodnikom, kibicom i osobom które wspierają nas za dzielne towarzyszenie ...
Jak będziesz oglądał jakąś 166, stań za autem i popatrz na tylne koła. Jeśli układają się tak |--\ albo /--\ będzie cię czekać remont tylnego zawieszenia (przednie zazwyczaj też leży przy aucie za takie pieniądze
" Za droga " w sensie, że nie mieści się w moim budżecie, a nie że nie jest tego warta Alfe, chyba sobię odpuszczę, bardziej skłaniam się ku ibizie, będę szukał przez te parę miesięcy, może znajdę jakiś rodzynek
Alfa 166 to limuzyna, auto fajne, ale części kilka razy droższe od Seata i masa auta robi swoje, Alfa waży 2 razy tyle co Seat, więc spalanie też będzie duże nawet jakbyś kupił w dieslu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.