Auto do 10 tyś co mało pali??

20 Lis 2008, 07:41

Witam Serdecznie:)

Zastanawiam się nad kupnem samochodu do 10 tys zł. Szukam autka, które mało pali i pojeździ jeszcze dość długo bez większej awarii (myślę około 7 lat). Nie mam pojęcia które autko by mi odpowiadało dlatego proszę o pomoc weteranów samochodowych :D mam nadzieję że mi pomożecie.

A i mam jeszcze inne pytanie... podczas zakupu używanego autka, na co powinienem zwrócić największą uwagę, mianowicie chodzi mi o to że np. 10-12-letnie z małym przebiegiem, czy 5-6letnie z dużym przebiegiem (jak na swój wiek oczywiście :) ); silnik diesle'a czy benzyniak? Pytam bo nie mam pojęcia i mam nadzieję, że mi pomożecie i przy okazji chce dowiedzieć się czegoś nowego i więcej o samochodach:))

Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi.
jarolp
Nowicjusz

20 Lis 2008, 18:37

Proponuję przekopać się przez 5 ostatnich stron tego tematu.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Lis 2008, 20:15

Dishman napisał(a):Proponuję przekopać się przez 5 ostatnich stron tego tematu.

Oki, przejrzę. Dzięki :)
jarolp
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Nowy Nissan LEAF
    Przenosząc technologię Zero emisji na nowy poziom, nowy LEAF produkowany w Europie będzie miał swój światowy debiut w Genewie. Nowy LEAF, który został zaprojektowany i opracowany ze szczególnym uwzględnieniem ...