Mowa o Lagunie I więc nie ma co się bać Renówki. Może Safrane? Jak Cię stać na troszkę droższe części to proponuję Scorpio Mk2. I tak w ogóle to w każdym aucie CB zamontujesz.
Cb nie wejdzie w każde tak jakbym chciał. Na przykład w Ford Galaxy albo Toyota Yaris nie ma takiej półeczki na radio a w na przykład lagunie widziałem że ludzie wyjmują chyba popielniczkę ( to pod radiem) i mają fajną półeczkę. Co do części auto ma mieć je jak najtańsze bo ja student jestem i na kasie nie śpię.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Ekologiczny wyścig Economy Run - Fabia wynik 2,6 l/100 km SKODA Fabia, kierowana przez Marka Tribulę oraz Martina Kedleca, spaliła średnio 2,6 l/100 km (emisja CO2 - 60,58 g/km) i dzięki temu wjechała na pierwsze miejsce podium w ekologicznym wyścigu Economy Run. Godne uwagi jest ...
Co? Przecież w C4 nie było ani 1.4 ani 1.6.. Byłeś oglądałeś E39 albo S60 że twierdzisz że nie będzie rupieciem? Czy sądzisz tak tylko na podstawie ogłoszeń z alledrogo czy innych portalików?
micogo5 napisał(a):Za słabe było C4 bo znalazłem tylko 1.4 i 1.6
C4 czyli Audi A6 generacji C4. Domyślam się, że pomyliłeś ją z Citroenem C4. Ale za 10k nie kupisz Citroena C4 Co do tego S60 to złom. Przód robiony, lewa strona malowana.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.