Auto do 10 tyś-prosze o pomoc

03 Lip 2018, 17:20

Witam, od kilku dni poszukuje auta. Kwota jaką dysponuje to 10 tyś pln. Jestem trochę zielony w tych sprawach, tyle co wyczytalem na forach, dlatego prosze o pomoc. Ogolnie, interesuje mnie najbardziej benzyna + lpg Zastanawiam się nad seatem ibiza III, cordoba czy tez mondeo mk3. Chcialbym zebyscie ocenili oferty, ewentualnie polecieli jakies samochody.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( zastanawia mnie czy nie za tanio na ten rok, ale nie mam pojecia w sumie)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Olx wygasł]
WooWeek
Obserwowany

03 Lip 2018, 17:25

Ibiza vs Mondeo. Małe autko miejskie kontra jedno z największych aut segmentu D. To bez różnicy?

1. Sprowadzone sobie odpuść.
2. Kiepskie zdjęcia. Fordy średnio się lubią z gazem.
3. Handlarz.
4. Jak dla mnie gruzowaty.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

03 Lip 2018, 17:28

Dzięki za opinie. Czego szukac? Dlaczego sprowadzone odpuscic (50% ofert to niestety sprowadzone albo handlarz) Komisy polecacie? Wielkosć auta nie ma dla mnie roznicy.
WooWeek
Obserwowany

03 Lip 2018, 17:34

WooWeek napisał(a):Wielkosć auta nie ma dla mnie roznicy.

Serwis droższy 2-3x razy także nie ma znaczenia? Spoko.

W takim budżecie nie szuka się danego modelu, tylko dobrego egzemplarza. Jak chcesz LPG to Forda bym odpuścił. Skoro przeglądałeś forum to powinieneś znać polecane modele, a jednak ich nie znasz.

Spójrz na Astrę G, Golfa IV, A3, S40, Puga 406, Puga 307, Octavię, blablabla. Te auta pojawiają się CODZIENNIE.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007