Auto do 10 tys.

26 Sie 2008, 15:09

Planuję kupić samochód w granicach do 10 tys. żeby nie naciągać rodziców zastanawiałem się nad vectra albo astrą golfem 3 polo czy też daewo lanos albo matiz co polecacie proszę o opinię
Krupnik41
Nowicjusz

26 Sie 2008, 16:45

Z tych, które wymieniłeś to golf3 w TDI. Lanosy i matizy z takim budżetem bym sobie darował. Zależy, jakie kryteria ma spełniać Twój samochód, napisz coś więcej.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

26 Sie 2008, 17:21

a jak chcesz go kupić? ja bym ci przede wszystkim doradził sprowadzenie auta z Niemiec, i zrobienie tego samemu bez pośrednika - w ten sposób można naprawdę sporo zoszczędzić :)
na [link do eBay wygasł] jest poradnik jak i co pokolei zrobić, alternatywą jest sprowadzenie [link do eBay wygasł] - tu też masz wszystko krok po kroku opisane. Tyle że trudniej pojechać i osobiście sobie obejrzeć :P[/url]
gofin
Nowicjusz

26 Sie 2008, 17:55

Zaoszczędzić?! Dziś koszty sprowadzenia tak taniego samochodu są większe niż różnica w cenie między PL/DE. Jedynie to można dostać w lepszym stanie, ale gra nie warta świeczki, bo w Polsce też dostaniesz tanio zadbany, niezły samochód za tą kasę.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

26 Sie 2008, 23:41

moje auto jest tj to auto przygotowawcze nie dawno zdalem prawo jazdy zastanawialem sie nad sprowadzeniem jednak gdy sprowadza sie auto trzeba liczyc sie z ty mze to moze byc feler
Krupnik41
Nowicjusz

26 Sie 2008, 23:44

kto kupował auto na ebay piszcie bo nie mam zaufania do takich serwiów
Krupnik41
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ferrari Monza SP1 i SP2
    Ferrari słynie z niesamowitych aut z otwartym nadwoziem. Dziedzictwo marki w tej kwestii sięga bardzo daleko wstecz, a model Monza wprost do niego nawiązuje. To speedster, czyli auto, które nie zna kompromisów. ...

27 Sie 2008, 14:04

możne takie coś

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

to takie przykłady , możne z ta alfa trochę przesadziłem ale co tam :)
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

27 Sie 2008, 14:54

z twoich propozycji najbardziej pasuje mi punto 206 i polo dzieki za info
Krupnik41
Nowicjusz