Auto do 10 tys

01 Sie 2014, 13:29

To raczej ty SZYBKI nie rozumiesz pojęcia jazda w mieście. Avensis 2.0 pali w mieście 9,5l minimum.
Dynamika samochodu nie jest uzależniona od danych typu, przyspieszenie do 100. Sądze że nie jeździłeś nigdy corsą c, więc poco te iluzje. A i jeszcze chłopak szuka małego i oszczędnego samochodu ( 8l a 7 to jest już drobna różnica, gdy paliwa jest po 5.5zł).
Aaa jak już wspomniałem yarisss... to damskie auto :-).
Nie wiem co brał ten kto projektował deske w yarisie, ale chcę namiar na tego dilera :-)
joe94tm
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 05 1994
Auto: Seat Cordoba
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

01 Sie 2014, 14:00

joe94tm napisał(a):To raczej ty SZYBKI nie rozumiesz pojęcia jazda w mieście. Avensis 2.0 pali w mieście 9,5l minimum.

Nie rób ze mnie dziecka bo wiem ile tankowałem pod korek rozliczajac się z paliwa...ok :?:
Wiem że trudno w to uwierzyć ale powtórze Ci setny100raz to co pisałem... ja testuje auta ponieważ bardzo dużo jeżdżę więc nie mogę sobie pozwolić na wydawanie kasy w błoto a jazdę rozliczam z innymi osobami więc chyba nie zaniżam rozliczeń żeby komuś dołozyć kaski.

Więc jezeli nie testowałeś to nie pisz głupot... :!:

joe94tm napisał(a):Dynamika samochodu nie jest uzależniona od danych typu, przyspieszenie do 100. Sądze że nie jeździłeś nigdy corsą c, więc poco te iluzje.

Nie dyskutuj ze mną o przyśpieszeniu i danych... :D
Co do corsy C tak sie składa że w firmie w której pracowałem kilka lat było 20opli i trochę innych marek. Ja służbową miałem corseC i później wieśwagena golfa4 1,4. No to zgadnij czy jeździłem nimi czy tylko je polerowałem :D

Ogólnie:

Proponuje przetestować inne auta a później się rozpisywać że kompakt z małą pojemnością spali 10l i to jest normalne.

joe94tm napisał(a):Nie wiem co brał ten kto projektował deske w yarisie, ale chcę namiar na tego dilera :-)

Własnie chyba w tym jest problem... nawet dielera masz tej samej jakości co Twoja corsia... :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

01 Sie 2014, 15:53

joe94tm napisał(a): Nawet astra z silnikiem 1.4 pali 10l.
Chyba sobie jaja robisz, moja pali 8.5l. Poprzednia pali ła 8...
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra