joe94tm napisał(a):To raczej ty SZYBKI nie rozumiesz pojęcia jazda w mieście. Avensis 2.0 pali w mieście 9,5l minimum.
Nie rób ze mnie dziecka bo wiem ile tankowałem pod korek rozliczajac się z paliwa...ok
Wiem że trudno w to uwierzyć ale powtórze Ci setny100raz to co pisałem... ja testuje auta ponieważ bardzo dużo jeżdżę więc nie mogę sobie pozwolić na wydawanie kasy w błoto a jazdę rozliczam z innymi osobami więc chyba nie zaniżam rozliczeń żeby komuś dołozyć kaski.
Więc jezeli nie testowałeś to nie pisz głupot...
joe94tm napisał(a):Dynamika samochodu nie jest uzależniona od danych typu, przyspieszenie do 100. Sądze że nie jeździłeś nigdy corsą c, więc poco te iluzje.
Nie dyskutuj ze mną o przyśpieszeniu i danych...
Co do corsy C tak sie składa że w firmie w której pracowałem kilka lat było 20opli i trochę innych marek. Ja służbową miałem corseC i później wieśwagena golfa4 1,4. No to zgadnij czy jeździłem nimi czy tylko je polerowałem
Ogólnie:
Proponuje przetestować inne auta a później się rozpisywać że kompakt z małą pojemnością spali 10l i to jest normalne.
joe94tm napisał(a):Nie wiem co brał ten kto projektował deske w yarisie, ale chcę namiar na tego dilera
Własnie chyba w tym jest problem... nawet dielera masz tej samej jakości co Twoja corsia...