Powers napisał(a):Zaproponowałem że przyjadę go obejrzeć za 8 tysięcy ale nie chciał
też bym nie chciał płacić komuś 8k, aby obejrzał moje auto Ten lepszy, ale jakby miał drzwi z lewej malowane (do sprawdzenia, nie jest to jeszcze powód do lamentu)
Na pewno nie chcesz nic innego? Prawie 11k za auto z 2001 roku, z silnikiem który chleje olej i w sumie poza tym że jest Passatem nie oferuje nic innego? Jeszcze gdyby miał full wypas w środku, ale to zwykła wersja.
Szukam auta 50 km od Zielonej Góry więc jak ktoś by miał chęć to może coś wrzucić,Passata mam teraz i wiem co go boli i na co patrzeć a tak jak pojadę obejrzeć coś innego to się obawiam że będzie to mina.
[VAN-C] Carens III 1,6 / 5 I 1,8 / B 170 w245 / Touran I 1,6 FSI Podstawowe kryteria zestawienia: - van segmentu C - silnik benzynowy o mocy około 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2006 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Kia Carens III 1,6 - 126KM - Mazda ...
Nie śpieszy mi się,wrzucam to co mi się podoba i liczę na opinię bardziej doświadczonych osób,niestety łatwo teraz kupić auto które okaże się niewypałem.
Zawsze możesz poszukać na motokult. pl a jeżeli masz coś swojego i planujesz zmieniać to zawsze tam możesz wystawić. Przynajmniej wtedy wiesz ze ogloszenie zobaczy ktoś zainteresowany
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.