Auto do 100 tyś zł

30 Wrz 2014, 23:26

Cayman S jest jednym z aut, które sam biorę pod uwagę jako godnego następcę mojej E30... ale niestety nie miałem czasu jeszcze poczytać o nim. W każdym razie na pierwszy rzut oka prezentuje się nieźle, no i to jednak Porsche... także jak nie potrzebujesz krzeseł z tyłu to przemyśl sprawę. Wczoraj za to byłem na jeździe próbnej M3 E46 i jestem pozytywnie nastawiony, może warto wziąć go pod uwagę?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

01 Paź 2014, 08:48

m3 e46 nie jeździłem, ale bankowo daje dużo frajdy, jednak jest to e46 i buda jest już trochę przestarzała, a wydać tyle pieniędzy na dosyć stare auto mi się nie widzi.
Minoo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 10 2009
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: nie mam

01 Paź 2014, 18:07

E46 M3 zupełnie inaczej wygląda od zwykłego E46 i według mnie zadbane ze świeżym lakierem i felgami robi robotę i robić będzie, ponadczasowy wygląd.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Porsche 918 Spyder hybrid - 2,6 sek., 887 KM
    Niemcy postanowili zaproponować światu jeden z najmocniejszych układów hybrydowych. W przypadku zaprezentowanego w 2010 roku na Salonie Samochodowym w Genewie i wprowadzonego do sprzedaży w 2013 roku modelu 918 Spyder, ...
    Audi Q3 z silnikami 35 TFSI i 35 TDI
    Na polskim rynku dostępne są już nowe wersje kompaktowego SUV’ Audi Q3. Na początek oferowane jest w trzech wersjach silnikowych: 35 TFSI z manualną skrzynią biegów, 35 TFSI ze skrzynią automatyczną S tronic ...