Witam wszystkich forumowiczów
![Uśmiechnięty :)]()
Z racji tego że uzbierałem już trochę kasy, zacząłem zastanawiać się nad kupnem własnego samochodu, a forum już od pierwszego rzutu oka wydawało się najwłaściwszym miejscem na szukanie odpowiedniej pomocy.
Rozumiem że takich pytań jak to jest wiele, ale przejdę do sedna, może mnie nie pobijecie
Jestem nowym użytkownikiem drogi, i będzie to moje pierwsze auto więc wymagania nie są takie duże, największą barierą jest zawsze cena
Miejsce zamieszkania - okolice WarszawyMoje wymagania:-oczywiście, że używany...
-Sedan (albo oczywiście Hatchback o ile z wyglądu przypomina Sedana )
-oby nie sprawiał problemów z częstymi naprawami
-raczej benzyniak chociaż jestem otwarty na propozycje (innych opcji się boje bo po prostu myślę że w autach używanych z tej półki mogą pojawić się problemu których rozwiązanie będzie po prostu droższe niż dla benzyniaków )
-raczej staram się unikać : Renault, Citroen, Seat
-mimo tematu jaki założyłem, to wołałbym jednak zamknąć się w niższej półce cenowej najlepiej max. 5k - wiadomo, że zawsze trzeba doliczyć dodatkowych wydatków na początek. Na chlebie i wodzie też za długo nie pociągnę
Co przykuło moją uwagę ?-Seat Toledo
+spodobał mi się z wyglądu, niestety cena trochę przekracza moim możliwościom, a na dodatek nie za bardzo ufam hiszpańskiej myśli technicznej
-Honda Civic VI
Przepraszam za "laikowość" tego tematu ale mam nadzieję, że mnie zrozumiecie i pomożecie mi w doborze odpowiedniej fury ![Uśmiechnięty :)]()