Witam, mam pytanie co sadzicie o zakupie forda mondeo mk3 do 10tys? Jaki silnik najlepszy bedzie do takiej kwoty? Ile spala to auto? I jak z awaryjnoscia?
Dobre auto, ale lubi rdzewieć na potęgę. Silnik najlepiej 1.8 125, wystarcza do tej budy, o mocniejszych wersjach nic nie wiem i nie miałem styczności.
Ile pali? Tyle ile wlejesz Normalnie jak na segment i swoją wagę, w trasie może do 8 litrów zejdziesz, po mieście mniej jak 10 bym nie oczekiwał. Ale to wróżenie z fusów, moje auto raz spala 6,3 litra a raz 11 litrów, jak mam to uśrednić? 7, 8?
Benzyna, diesel czy hybryda? Jaki silnik wybrać? Wybór pomiędzy benzyną, dieslem, a hybrydą zależy od wielu czynników, takich jak indywidualne preferencje, styl jazdy, środowisko, w jakim poruszasz się i budżet. Przyjrzyjmy się każdemu rodzajowi silnika oraz ...
"Highway Hero" Mercedes-Benz Actros 2551 6x2 Podczas 65. targów pojazdów użytkowych w Hanowerze uwagę zwiedzających przyciągnął niepowtarzalny Actros w kolorze jadowitej zieleni, zaparkowany przy wejściu do świata samochodów użytkowych Daimler Trucks. ...
To jest drobny handlarz bo ma więcej ogłoszeń, mimo, że stara się to ukryć bo ukrywa pokazywanie pozostałych ogłoszeń na OLX. 1. [link do oferty na Olx wygasł] 2. [link do oferty na Olx wygasł] 3. [link do oferty na Olx wygasł]
Jeśli nie kłamie z tablicami to odkupił od kogoś kto nim długo jeździł, więc auto może być dobre. Jak masz czas i chęci to obejrzyj, jak się okaże gruzem to wyciągnij z tego lekcję i szukaj dalej.
Ze tablice pochodza z tego auta a nie innego. Ogolnie tez musisz uwazac przy takich autach bo nawet jesli ktos mial dlugo auto to nie swiadczy ze musi byc w dobrym stanie,sam sie tak dwa razy przejechalem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol napisał(a):nawet jesli ktos mial dlugo auto to nie swiadczy ze musi byc w dobrym stanie,sam sie tak dwa razy przejechalem
Też racja. Auto albo będzie zadbane bo ktoś długo jeździł i dbał, albo będzie gruzem bo dojechał do końca, a potem do żyda. Ale chociaż sprzedający mógłby coś powiedzieć "miałem tyle lat, wymieniłem to i to, to by się przydało zrobić ale nie robię bo wolę kupić nowe". Tutaj handlarz więc nie powie nic...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.