Auto do 12tys benzyna

24 Mar 2010, 14:07

Jak w temacie szukam autka za 12tys nie jeżdżę dużo dlatego diesle sobie odpuszczam. Czy za tą kwotę można kupić golfa IV nadającego się do jazdy? (nie złożonego z trzech innych). Jeśli nie, to co proponujecie?
Fuckir
fuckir
Początkujący

Miejscowość: Bydgoszcz

24 Mar 2010, 14:41

Da się jak najbardziej kupić Golfa IV ale w marnym stanie. Na takie auto oczywiście w stanie takim żeby od razu nim jeździć musiałbyś wyłożyć jakieś 16 tysięcy może ciut więcej. Jeśli jednak nie VW to może zastanów się nad jakimś Oplem albo Audi. Przeszukaj allegro tam na pewno coś znajdziesz.
Magnum
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

24 Mar 2010, 15:09

Tego się właśnie obawiałem, w niedzielę wybieram się na giełdę to rozpoznam sprawę. Byłem dziś w dwóch komisach ale wszystkie te auta wyglądają na zmęczone...
Fuckir
fuckir
Początkujący

Miejscowość: Bydgoszcz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy system start/stop naprawdę oszczędza paliwo?
    Mam system start-stop w nowym samochodzie. Kilkadziesiąt razy dziennie potrafi się wyłączyć i włączyć na skrzyżowaniach i nic nie trzeba doładowywać akumulatora. Czy system start/stop na prawdę oszczędza paliwo? Jakie są ...
    Odśnieżarka? Zachowaj bezpieczny odstęp!
    Niskie temperatury i opady śniegu powodują, że na ulicach często pojawiają się odśnieżarki i posypywarki. Chociaż nie są pojazdami uprzywilejowanymi, zachowanie pewnych środków ostrożności przez innych uczestników ...