Kupiłem Mazdę 6 z 2002r. z silnikiem benzynowym 2.0 za cenę 9.600zł do opłat. Zawieszenie, hamulce, nadwozie w stanie nie wymagającym wkładu finansowego. Były malowane drzwi i błotnik, jednak nie był on po większym uderzeniu. Wewnątrz troszkę zaniedbane od strony utrzymywania czystości, jednak wypranie tapicerki przywróci go do należytego stanu. Przebieg auta, to 197.000, opony w bardzo dobrym stanie, jak również tarcze i klocki..podczas jazdy nie trzęsie, nie ściąga, również przy hamowaniu samochód zachowuje się właściwie
Nabiłęm setki kilometrów w poszukiwaniu aut i wszędzie sytuacja podobna.... na końcu kupilem nieopodal swojego miejsca zamieszkania. Samnochód może nie wygląda idealnie,ale był to jeden z najlepiej zachowanych egzemplarzy spośrod aut, które ogladałem
![Wink ;)]()
Mam nadzieję, ze tym razem nacieszę się autkiem po cieżkich przeżyciach z Laguną
![Wink ;)]()
. Nie mogłem już dłużej zwlekać z zakupem..przeciągałem, jak tylko mogłem zakup, szukając zawzięcie okazji na jak najlepszy egzemplarz. Zakup auta-ciężka spreawa, prawda?
![Wink ;)]()
Dziękuję wszystkim wypowiadającym się w temacie za pomoc..dziękuję i pozdrawiam.