17 Paź 2013, 06:20
To,że są w ogłoszeniach nie znaczy że się to do czegokolwiek nadaje...Mazda 6 i za 15 będzie złomem na kołach, jak nie zgonem technicznym to blacharskim, o co nie trudno w tym samochodzie. Co z tego że są za 11 jak np będzie dwumas i blacharka do zrobienia i już masz 16 tyś, nie mówiąc o jakimś pakiecie na start co w każdym egzemplarzu może wyjść typu rozrząd, czy jakiś pasek, czy tarcze z klockami, oleje,filtry etc.Znajomy za 15 kupił 6 mimo że ją odradzałem-po roku ma jej dość i szuka kolejnego Jelenia co ja przygarnie...
Źe szukasz samochodu, bo widzę, że sobie listujesz po cenie przegladając, a to pierwszy stopień by kupić spawanego z 2-3,,topionego,dziurawego,z przeszczepionymi numerami itd. Zdaj się na moje doświadczenie i zaczynaj szukać samochodów z połowy stawki cenowej i w górę-wtedy szanse na znalezienie czegoś co będzie samochodem a nie kupą złomu rosną. Bo większość u nas jest sprowadzona a jak się popatrzy na zagranicę to sprowadzone polskie po opłatach,sprowadzeniu i zarobku handlarzy są tańsze niż tam najtańsze w samym zakupie-uważasz że sprzedawcy dokładają ze swoich kieszeni lub mają układy?Jeśli tak to jesteś w wielkim błędzie. Ciągną tylko to co przypomina w miarę samochód i da się tanio zreanimować.
Kupuj rozważnie, unikaj chwytów i sztuczek, nie daj się nabrać. Nie bądź JELENIEM.