Witam, moje obecne auto zaczyna się powoli sypać i chciał bym je w końcu wymienić. Nie interesują mnie auta małe (np. Corsa, A3 itp.), myślałem o czymś większym ale wszelkie vany i kombi odpadają. W ciągu roku robię bardzo mało kilometrów ( dojazdy do pracy ok.10km + zakupy z rodziną) więc diesel odpada. Wolał bym auto z silnikiem benzynowym od 1.6 do 2.0 do którego mógł bym ewentualnie założyć gaz. Zależy mi także na dosyć pojemnym bagażniku. Rozglądałem się trochę we własnym zakresie i zainteresował mnie Opel Vectra C oraz Seat Toledo. Zaznaczę jeszcze że mam możliwość sprowadzenia samochodu z zagranicy (Niemcy, Holandia). Z góry dzięki za pomoc
A ja polecam od siebie skodę octavię 1 . Miałem taką , sprzedałem 2 tygodnie temu. Polecam silnik 2.0 benzynowy , 8 zaworowy , bardzo dobrze współpracuje z gazem. No i można znaleźć za te pieniądze kombi w dobrym stanie
Instalacje gazowe III generacji Najmniej popularny typ instalacji LPG, będący niejako pośrednim pomiędzy II a IV generacją. Trudno obecnie spotkać nowe takie zestawy, gdyż rynek zdominowały systemy sekwencyjne. W instalacji gazowej III generacji wyeliminowano ...
Wyjazd na święta lub sylwestra samochodem Jeśli planujesz wyjazd na święta Boże Narodzenia lub sylwestra samochodem, warto starannie zaplanować podróż. Najlepiej zacząć od zatankowania auta i uzupełnienia płynu do spryskiwaczy przynajmniej dzień wcześniej. ...
Tak , ale za 13 k nie znajdzie 2.0 t . Jest też starsza generacja silnika 2.2 o mocy 147 KM i on nadaje się do gazu . Ten direct jest dopiero po lifcie . Jest jeszcze 1.8 122 KM ale według mnie jest za słaby do tej budy ale dobrze współpracuje z gazem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.