Auto do 13tyś. w sedanie.

19 Kwi 2015, 21:44

Witam,
jetem z okolic Leszna. Poszukuję auta do 13tyś. zł. Dziennie robię około 30km (15 drogami gminnymi i 15 krajową 5 przez miasto, bez korków na zielonej fali :) ) + raz w roku wypad na wakacje za granicą (2500km). Autko musi posiadać wystarczającą ilość miejsca dla chłopaka o wzroście 190cm. Z czego dodam, że mam naprawdę długie nogi które ciężko mi zmieścić do niskich aut. Wcześniej jeździłem golfem 3 i niestety nogi haczyły o kierownicę i jeździłem rozkrakiem. W VW touran'ie mieszczę się bez problemu. Myślałem nad zakupem Audi A4 lub BMW e46 ale inne propzycje również rozważę (najlepiej sedan). Z czego dodam, że francuskie auta z góry skreślam. Do audi już się przymierzałem i mieszczę się akurat, jak z BMW nie wiem. Czy te 2 autka w tej cenie są realne? Liczę na propozycje.
karlo92
Nowicjusz

Auto: Bentley Continental GT
Silnik: VW Golf 3

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nietypowe auto do driftu
    Dodatkową różnorodność do świata sportów motorowych wprowadzają auta do driftu. Konstrukcyjnie bliżej im do samochodów wyścigowych niż rajdówek. W końcu zawody driftingowe organizowane są na gładkiej ...
    Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana
    Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...