REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
damian8595 napisał(a):Nie dramatyzuj, ma mniej miejsca niż mondeo, ale coś za coś.
no tez jestem ciekawy teorii jaką stworzy. I ja nie dramatyzuje pod wzgledem ilosci miejsca ale wrzucanie tu a4 jako samochod rodzinny jest nie na miejscu. Poprostu tu nie pasuje, zreszta mazda 6 tez nie tyle ze bagaznik ma wiekszy (tak mi sie wydaje).galakty napisał(a):No to powiedz co za coś, bo ja plusów A4 względem Mondeo nie widzę (oprócz "prestiżu").
też mnie to zastanawiaFaber napisał(a):A co takiego skomplikowanego jest w mondeo względem audi a6, że mechanicy nie ogarniaja?
jeżeli chodzi o gabaryty passata to jak najbardziej byłby zostać w temacie bo tam już jest wystarczająco miejsca na foteliki, nogi i graty w bagażniku. Ale panowie wróćmy lepiej do tematu i pomóżmy koledze coś wybrać. Ja osobiście nic konkretnego nie poleciłem bo sam nie wiem co za taką kasę można by było doradzićdamian8595 napisał(a): Z tym a4 może i przesadziłem, więc i passata też trzeba stąd usunąć.
dlatego ze polski rynek jest tak nabity zkundlonymi passatami ze sprzedajacy caly czas obnizaja cene zeby tylko sie tego pozbyc. drzwi uzywane do passatow po 50/100 zl sprzedają.LG2707 napisał(a):Kao
A powiesz mi dlaczego Passata można już kupić od 5tys w wzwyż