REKLAMA
Witam wszystkich forumowiczów na początku ponieważ jest to mój pierwszy post na forum. A więc:
Mam do wydania do 15 tys. złotych, oczywiście jakby to było mniej to tragedii nie będzie, podają tą górną granicę.
Czego szukam? Dużego auta. Duże musi być przede wszystkim wnętrze, ponieważ mam 210 cm wzrostu i w wielu autach po prostu się nie mieszczę, a nawet jeśli to wyglądam w nim jakby wieloryba zapakować do puszki po sardynkach. I nie jest mi po prostu wygodnie.
Moja wiedza o autach nie jest duża więc chciałbym zaczerpnąć trochę wiedzy tutaj.
Fajnie, jakby byla klimatyzacja i dodatki typuu elektryczne szyby itd. itp. No ale jak nie będzie tam czegoś to też wielkiej tragedii nie będzie.
Wiadomo, że chciałbym małą pojemność, ale zdaję sobie sprawę, że przy wielkości auta jaka mnie interesuje raczej to wyklucza.
Chciałbym, żeby trzeba było wkładać jak najmniej pieniędzy no ale to chyba nie ja jeden bym tak chciał.
moje jakieś tam bardzo ogólne typy, to:
Opel Omega, Jeep Grand Cherokee (nie wiem, czy da się znaleźć coś sensownego w tej cenie), BMW 740. Oczywiście inne propozycje wskazane.
Z góry dzięki, pozdro.