Witam wszystkich motoryzacyjnych świrów. Poszukuję ciekawe auta w kwocie do 15 tyś. Marka nie jest dla mnie istotna. Liczy się bardziej aby silnik był min 150 koni oraz benzynka. Za dużo jest tych ogłoszeń i glupieje od ilości samochodów. Ważne żeby koszty utrzymania nie były kolosalne. Ps żadne bmw mnie nie interesuje
Trzeba zawęzić trochę poszukiwania i będzie łatwiej coś wybrać Jakiej wielkości ma być to auto? Czy rok produkcji samochodu jest tu istotny? Jeżeli tak to podaj dolną granicę.
Amejz napisał(a):Ważne żeby koszty utrzymania nie były kolosalne
Z tym bywa różnie w używanych samochodach ale zobaczymy
Lexus IS 200 - Montaż tabletu w miejsce fabrycznej nawigacji Postanowiłem przybliżyć temat montażu nawigacji i stacji multimedialnej, czyli tabletu w dyskretnym i fabrycznym opakowaniu, dzięki czemu nie trzeba przyczepiać nic do czołowej szyby, pozbyć się wiszących kabli oraz chować ...
Audi A3 w testach Euro NCAP otrzymało 5 gwiazdek Audi A3 otrzymało od jurorów Euro NCAP pięć gwiazdek. Najwyższą ocenę model A3 dostał za ochronę kierowcy i pasażera siedzącego z przodu, w teście zderzeniowym przednim i bocznym. Również dzieci są bezpieczne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.