Krzychu mi ostatnio odradzano takie wynalazki jak ten rover 75. Za te pieniądze skupiłbym się na BMW E46 najlepiej benz+lpg. Chodziło mi o vectre polifta.
Draters robi spam co widać gołym okiem ale niech się dzieciak bawi, bo za polecanie beznadziejnego auta, które pokazuje jego upośledzenie motoryzacyjne nikt nie może go ukarać
Beznadzieje wpisz w internecie stilo ma dobra opinie, to ja Ci mogę zwrócić uwagę że polecasz bmw to dodaj przy tym że ciężko kupić dobry egz. nie trupa a nie odrazu osądzasz ja mam akurat takie zdanie na temat stilo ze jest porządne
Seat Leon III - gama silników SEAT wysyła nowego Leona na bitwę wydajnych i oszczędnych silników TDI i TSI, o pojemnościach od 1,2 do 2,0 litra pojemności. Wszystkie silniki wyposażone są w bezpośredni wtrysk i turbodoładowanie. Zostały one zaprojektowane ...
Audi SQ5 TDI - silnik V6 diesel Biturbo o mocy 313 KM Silnik 3.0 TDI z podwójnym turbodoładowaniem generuje olbrzymią moc 230 kW (313 KM), a jego maksymalny moment obrotowy wynosi 650 Nm i jest dostępny od 1450 do 2800 obr/min. Audi SQ5 TDI dostępne jest na rynku od 2013 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.