Krzychu mi ostatnio odradzano takie wynalazki jak ten rover 75. Za te pieniądze skupiłbym się na BMW E46 najlepiej benz+lpg. Chodziło mi o vectre polifta.
Draters robi spam co widać gołym okiem ale niech się dzieciak bawi, bo za polecanie beznadziejnego auta, które pokazuje jego upośledzenie motoryzacyjne nikt nie może go ukarać
Beznadzieje wpisz w internecie stilo ma dobra opinie, to ja Ci mogę zwrócić uwagę że polecasz bmw to dodaj przy tym że ciężko kupić dobry egz. nie trupa a nie odrazu osądzasz ja mam akurat takie zdanie na temat stilo ze jest porządne
Auto Nostalgia 2023 - udane spotkanie z retro-motoryzacją Tegoroczna odsłona Auto Nostalgii podobnie jak przed rokiem odbyła się w halach Expo XXI w Warszawie. Wydarzenie organizowane przez Grupę MTP to najstarsze w Polsce targi pojazdów zabytkowych. Przestrzeń targową wypełniły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.