REKLAMA
Witam.
Szukam czegoś co zastąpi mi Toledo 2 1.6. Z wymagań to żeby było minimum 200KM. Najlepiej manualna skrzynia ale mało awaryjny automat też przejdzie. Napęd najlepiej nie na przód. Z wyposażenia ważne dla mnie są wszystkie szyby elektryczne jak i lusterka. Szyby przód/tył i lusterka ogrzewane. Skóra w aucie musi być. Auto koniecznie z LPG albo tańsze o tyle bym mógł założyć sensowny gaz nie przekraczając budżetu.
Cena max 15 tyś.
Z moich poszukiwań wyszło.
Audi
A3(S3 na upartego też się znajdzie).
Skoda
Superb (ciężko będzie 200KM ale lekko poniżej się coś znajdzie).
Opel
Vectra C
Omega
Volkswagen
Passat
Seat
Leon Cupra
Lexus
GS 300
Spalanie w aucie się nie liczy i dam radę z każdym. Po mieście jeżdżę mało a trasy dłuższe pokonuję zawsze zabierając kogoś z blablacar czy z znajomymi więc i tak wychodzę na 0.
Fajnie jak by auto nadawało się pod tuning w przyszłości. Na pewno w aucie będę chciał robić pełne wyciszenie i audio dobre więc musi być możliwość wyjęcia fabrycznego radia bez utraty np GPS'a czy kamerki cofania jeśli będzie w aucie.
Wymagania spore ale wiem że coś się znajdzie. Póki co szukam sam i widziałem już kilka ofert ale wszystko już sprzedane. Gotówkę mam już całą i mogę po auto podjechać nawet dziś więc jeśli jest coś ciekawego wartego uwagi mogą być od razu linki do allegro/otomoto itd a ja postaram się podesłać kogoś znajomego co mieszka niedaleko by obejrzał wstępnie za mnie i dał znać czy warto jechać.