Auto do 15k

29 Maj 2017, 19:40

Witam wszystkich!
Zamierzam kupić samochód najlepiej w coupe Xd oto lista która wpadła mi w oko proszę bardzo o ocenę i chętnie przyjże się waszym propozycjom dodam że jestem początkującym kierowca ( prawko 2 lata ) A więc:
1) Opel astra Bertone 1.8 116/125km( mój faworyt auto strasznie mi sie podoba. Jednakże słyszałem opinie że auto nie idzie tzn że nie wyprzedzę tira :D?)
2) toyota celica 7 generacja 1.8 140km ( warto czy auto przereklamowane słyszałem że pije olej :/)
3) honda civic 7 gen ( Warto? Dużo młodych gniewnych pali w tych autach silniki :p)
To będzie pierwszy mój samochód. Chciałbym się dowiedzieć jakie są popularne usterki oraz na co uważać przy tych modelach XD
Ps. silniki 2.0 i wyżej nie wchodzą w grę Xd
Z góry dzięki za pomoc
Jarek123
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 09 2015
Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris
    0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris - rozstrzygnięcie konkursu Toyota Motor Poland W sobotę 6 października Toyota Motor Poland zorganizowała finał konkursu "Wygraj nową hybrydową Toyotę Yaris ". Po czterech miesiącach etapów ...
    Pracownik w samochodzie
    Eksperci szacują, że nawet 40% ofiar wypadków drogowych w Unii Europejskiej to osoby, które zginęły w zdarzeniach związanych z pracą(1). Na niebezpieczeństwo narażeni są nie tylko kierowcy zawodowi, lecz także ...