Witam,
Jako kobieta pracująca niestety nie mam kompletnie czasu czytać całego forum i szukać tematów które mi pomogą, chociaż przez ostatni czas prócz pracy zajmuję się tylko tym, jednak mam już kompletny mentlik, a na autach się znam... chyba sami wiecie jak.
![Uśmiechnięty :)]()
Poszukuję auta do 15tys. marzeniem jest kabriolet. Obecnie posiadam Opel Vectra B 98' 1.6 benzyna gaz kombi (padł rozrząd, rdza + stłuczka pod koniec poprzedniego miesiąca, oczywiście nie z mojej winy). "Nowe" autko też chciałabym z gazem (mogę sama zainstalować tzn, ktoś zakłada :p ja tylko zlecam
![Mr. Green :mrgreen:]()
). Jeżdzę 98% czasu po mieście właśnie do pracy 30 km dziennie i raz na 2 miesiące trasa 200 km, ale spalanie na poziomie 7-8-9 L mi nie przeszkadza (wiadomka gazu więcej). Z aut które do tej pory oglądałam podoba mi się Megane II CC, peżot 307 CC, mniej Merc SLK. Bardzo chcę CC jednak nie wiem czy z takim budżetem się w to pakować, stąd mój post i mam nadzieję że mi pomożecie, wiem idę na łatwiznę ale już inaczej nie potrafię, a poza forum nie ma mi kto pomoc
![Smutny :(]()
byłabym wdzięczna za każdą pomoc, za każdy link, za każdą uwagę
wkleję linki które widziałam i się na chwilę przy nich zatrzymałam.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Nie wiem na co zwrócić uwagę, na co patrzeć.
powtórzę, że się nie znam i chciałabym skorzystać i z waszej opinii i już po wyborze konkretnego modelu i silnika z pomocy atuotesto.pl
Pozdrawiam