REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
McGyver napisał(a):Jestem młodym kierowcom
Zacne auta, ale jak wcześniej zauważyłeśMcGyver napisał(a): Na chwilę obecną mam na oku dwa Fiaty Bravo (oba 1,6l 103KM odpowiednio 1996 i 98 rocznik) i Golfa 3 (1,6l 75KM 1993). Pytanie brzmi na czym wyjdę lepiej, co będzie mi taniej utrzymać, co rzadziej będzie sie psuło.
, a więc kup to, co będzie w lepszym stanie. Ceny części z grubsza takie same, różnice groszowe.McGyver napisał(a):W związku z tym budżetem nie staram się szukać konkretnego modelu
Koniu napisał(a):Bravo na 3 zdjęciu wygląda jakby miało się złamać, a tłumik mówi o wszystkim...
Kusza napisał(a):Jakbyś jechał obejrzeć tego golfa sprawdz dokladnie zawieszenie jak sie trzyma i podłoge obejrzyj przy takich gumowych korkach czy tam nie rdzewieje czasem.
McGyver napisał(a):A co myślicie o Renault Megane I? Rocznik 1997, silnik 1.6. Bardzo odbiega awaryjnością czy kosztem utrzymania od Golfa? Pytam, bo teraz mi się taka "Renia" pojawiła 100 metrów od bloku. Niestety nie ma jej na żadnym portalu więc od was mogę wziąć tylko suchą teorię.