REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
przemekostry napisał(a):Wypowiem się tak. Czytając tygodnik MOTOR znalazłem artykuł "Tym autom już dziękujemy". Znalazły się tam takie modele jak FORD MONDEO III z silnikiem 2.0 TDCI sprzed FL. Drugim samochodem jest OPEL VECTRA sprzed FL. Znalazła się również Renault Laguna II. Więc na twoim miejscu zastanowił bym się nad AUDI A6, VW PASSATEM LUB BMW E39
Kubuch napisał(a):Mondeo 04-05 za 20 tyś zł? Aśka za 22 tyś zł? Wkład będzie "trochę" większy niż dywaniki...
rexx87 napisał(a):przemekostry napisał(a):Wypowiem się tak. Czytając tygodnik MOTOR znalazłem artykuł "Tym autom już dziękujemy". Znalazły się tam takie modele jak FORD MONDEO III z silnikiem 2.0 TDCI sprzed FL. Drugim samochodem jest OPEL VECTRA sprzed FL. Znalazła się również Renault Laguna II. Więc na twoim miejscu zastanowił bym się nad AUDI A6, VW PASSATEM LUB BMW E39
jeśli chodzi o Forda Mondeo to rocznikowo szukałem właśnie 2004-2005 czyli już po face liftingu.
Mam okazję kupić Opla Astrę III Cosmo 1.9CDTI 2004r. za 22000zł sprowadzoną z Włoch, lecz wymaga ona trochę wkładu finansowego (koła, lusteka, dywaniki itp) co myślicie? To chyba nie jest zła cena?