REKLAMA
Witam. Zbliża się czas zmiany pojazdu. Mam do dyspozycji MAX 20 000zł. Auto raczej dla 2 osób, 2 młodych osób. Nie lubie aut po tuningu. Póki co rozglądałem się za Audi A3 i VW Golf 4. Najlepiej z Dieslem 110KM-+++. Jak wiadomo, w tych autach to już troszkę większa dawka mocy. Chce diesel, w tych autach spalają po 5-6l/100km. Chociaż... Bardzo kuszące są silniki 1.8T i 150KM pod maską,ale spalanie... Jestem bardziej za Audi A3, gdyż jest to lepiej wykonana wersja golfa, w końcu ta sama płyta podłogowa. Jak rozglądałem się na allegro, to widziałem dużo ciekawych, dobrze wyposażonych aut, względnie zadbanych, ale i niestety 90% sprowadzonych... W Polsce ludzie kupują tzw "golasy". O dziwo częściej ESP można znaleźć w Golfie. A to bardzo przydatne jest, prowadząc auto, dzięki temu systemowi, uniknąłem wypadku. Jest to dla mnie ważne, ale w rocznikach 1999-2000 rzadko to montowano, chociaż na pewno częściej w Niemczech niż w Polsce. W filtr wpisałem bezwypadkowe, ile w tym prawdy ?
1. [link do oferty na Allegro wygasł]
2. [link do oferty na Allegro wygasł]
3. [link do oferty na Allegro wygasł]
4. [link do oferty na Allegro wygasł]
5. [link do oferty na Allegro wygasł]
6. [link do oferty na Allegro wygasł]
7. [link do oferty na Allegro wygasł]
Te 7 ciekawych samochodów znalazłem. Tylko w golfach(z tego co zauważyłem) jest ESP. Obydwa mi się bardzo podobają wizualnie, ją prawie jednakowo trwałe.
Co radzicie ?
Pozdrawiam