Witam wszystkich, pierwszy post także, proszę o wyrozumiałość i ewentualne uwagi.
Szukam auta najlepiej kombi/suv w kwocie do 20-25tyś.
Aktualnie posiadam audi a6c5 2.5 tdi więc chciałbym coś podobnego gabarytowo jednak tylko w benzynie, rocznik minimum 2005.
Przeglądnąłem już setki ogłoszeń i ciężko się jednoznacznie zdecydować, dlatego też postanowiłem zasięgnąć opinii tutaj.
Chciałbym w miarę wygodne i ciche auto, tak żeby w niedalekiej przyszłości zmieścić w nim wózek bądź dwa rowery. Silnik minimum 1.6 do max 2.7 i przynajmniej 120 kucy, żeby na trasie nie denerwować innych kierowców
![Wink ;)]()
Podstawowe wyposażenie, jednak deska w stylu volvo całkowicie odpada. Aktualne auto mam z pełną elektryką i podgrzewanymi fotelami jednak nie jest to ani trochę wymagane. Fajny bajer jednak nie spędzam w samochodzie aż tyle czasu żeby takie przyjemności były wymagane.
Mam sentyment do audi ale opinie o generacji c6 czy b7 są różne i nie wiem czy w tych pieniądzach cokolwiek da się sensownego znaleźć.
Trochę namieszane informacje ale tak to jest jak w głowie siedzi już kilkanaście modeli i ciężko się zdecydować.
Dziękuję za wszelką pomoc i Wasz czas.
Pozdrawiam