REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Invi napisał(a):Nie ma na świecie auta za 20k, które będzie bezawaryjnie tłuc 50k rocznie.
Rozumiem że 20 tys to trochę mało jak na auto do dużych przebiegów, jednak za rok powinienem dostać służbowy.Invi napisał(a):Rozważ sobie dwie opcje. Albo dorzucasz do 35-40k i kupujesz coś poleasingowego, w miarę świeżego albo zacznij się rozglądać za możliwością sfinansowania nówki.
Kao napisał(a):Polecam rozejrzec się za
SuperB 1.9 tdi najlepiej 130 koni
Forda 2.0 TDCI po 2006 roku
ciasne dla rodziny, dla samotnika przejdzie, coś jak ten Twój golf.wiesz napisał(a):Co do volvo S40, czy to prawda że w środku jest bardzo ciasno?
też poza budżetemdemirbiras napisał(a):Może też Astra J?
?wiesz napisał(a):dobry stosunek osiągów do ekonomi,
?wiesz napisał(a):Niska awaryjność
Kao napisał(a):Czy jest tani w utrzymaniu tez nie bardzo dodatkowo jest głośny a jak to jeszcze zlepisz z wcale nie wyciszona karoseria Kia czy innego syfu koreańskiego to już jest całkiem kupa, chcesz gościa wygonić z deszczu pod rynnę? Już nie wspomnę à późniejszych problemach z odsprzedażą tego wynalazku w Pl
Kao napisał(a):Andru już sie przyzwyczailiśmy że u Ciebie na pniu wszystko schodzitak się składa że sonatę miałem tyle że w benie, chyba z 3 miechy to nawet nie miałem telefonu po z 2 i to tak informacyjnie, były zmiany miejsc, zdjęć ceny i d..a, bujałem się ponad pół roku, zresztą to nie pierwszy przypadek ale nie o tym temat
Kao napisał(a):Ja miałem okazję jeździć mam porównanie, naprawiam widzę ceny i jak wygląda obsługa i wykonanie, według mnie to szmelc à dla was może być cudo.