REKLAMA
Witam,
Poszukuję auta do przewozu osoby niepełnosprawnej, Aktualnie posiadam Astrę h 2.0 170km, dynamika auta jest bardzo dobra jednak zaczynam odczuwać problem miejsca, osoba niepełnosprawna rośnie a co za tym idzie zaczynam szukać większego auta, szukam jakiegoś s u v lub Van, mieszkam w miejscu dość kłopotliwe ze względu na wiosenne roztopy ciężki dojazd do posesji posesji, Astra daje radę ale Galaxy znajomych się zakopał.
Potrzebne auto z dużym oraz wysokim bagażnikiem więc kombi odpada. Powiem szczerze boję się vanow ze względu na słabe właściwości jezdne. Myślałem bardziej o suv coś pokroju XC90 z silnikiem 4.4 v8 lub tow&country 3.8 l. Kwota jako aktualnie dysponuje do 20 000 zł, mogę dołożyć 10000 Jeśli będzie coś warte jednak wolałbym pozostać przy 20 nie chce inwestować zbyt dużo w auto.
Dodatkowym plusem będzie Komfort podróżowania od całej rodziny, czasem robimy trasy po kilkaset kilometrów co w autach typu Kangoo jest bardzo niewygodne i męczy całą rodzinę dlatego wolę vana lub suv.
Każda podpowiedź będzie dla mnie bardzo pomocna bo nie mogę się zdecydować...
Pozdrawiam.