Nie mówie że sa awaryjne bo sam często jeżdże 2.0 DTI ale wiem też że na 16 tysięcy nie dostanie się Vectry co ma 170k przejechane, a w dieselach przebieg odgrywa znaczącą rolę jak wiadomo.
Hmm no tez mi się wydaje ze ta 3 oferta jest godna uwagi
No ogolnie mam 3 samochody na oku, Vectre, Mondeo i Mazde 6 z czego mazda wychodzi chyba troche drozej no i nie jestem przekonany do jej silników diesela, najbardziej chyba Mondeo wygrywa ;P
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
BMW E1 i E2 (1991-1993) - samochód elektryczny Zachęcona pozytywnymi wynikami osiągniętymi przez akumulator NaS firma BMW Technik GmbH otrzymała zamówienie na opracowanie pojazdu elektrycznego od zera, przy założeniu zbadania zalet i wad napędu elektrycznego w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.