Nie mówie że sa awaryjne bo sam często jeżdże 2.0 DTI ale wiem też że na 16 tysięcy nie dostanie się Vectry co ma 170k przejechane, a w dieselach przebieg odgrywa znaczącą rolę jak wiadomo.
Hmm no tez mi się wydaje ze ta 3 oferta jest godna uwagi
No ogolnie mam 3 samochody na oku, Vectre, Mondeo i Mazde 6 z czego mazda wychodzi chyba troche drozej no i nie jestem przekonany do jej silników diesela, najbardziej chyba Mondeo wygrywa ;P
Jazda pod prąd - niezgodnie z obowiązującym kierunkiem ruchu Jazda niezgodnie z obowiązującym kierunkiem ruchu ma różne przyczyny. Wielu kierowców robi to, będąc pod wpływem alkoholu. Niektórzy są zbyt zmęczeni, aby dostrzec znaki drogowe. Innych gubi dekoncentracja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.