Koniu napisał(a):Wspólczuję kolegów. Po 2 latach w Dacii dynamika się polepsza za sprawą braku podłogi. W sumie jeszcze na Tate zerknij jak już Dacie rozpatrujesz.
Dlatego pytam, bo też jakoś nie jestem za tą marką. Dzięki za informację w takim razie.
Jeśli Kia Ceed to myślałem nad silnikiem 1.6 diesel ze względu na spalanie które musi być maksymalnie do 40zł/100 km w mieście.
Bo aut z lpg jest naprawdę mało do tej kwoty, a jeśli jeszcze miałbym szukać z fakturą 23% czy nawet marżą to zostanie mi kilka aut może...
Jeśli i30 lub astra to jaki silnik polecacie?
Co do Megane są to naprawdę częste problemy i są to "pierdoły" czy droższe zabawy?
Jeśli dołożę kilka tysięcy i wówczas Civic z silnikiem 1.8? Tylko czy tam spalanie przy wyborze silnika z PB nie będzie zbyt duże i wyeliminuje mi auto do tego do czego ma służyć..
A Hyundai i20 lub ix20? Tak naprawdę wszystkie te auta wydaje mi się, że będą dawać tyle samo komfortu teraz tylko pytanie który jest najmniej awaryjny i spalanie jest w miarę rozsądne.
A jeszcze przychodzą mi do głowy takie auta jak Toyota Auris, Fiat Linea, Grande Punto czy Hyundaii Getz ?
Tak przeglądam to allegro i jeszcze wyszukałem
Chevrolet Aveo oraz Cruze.
Aveo dość tanie, Cruze droższe ale lepiej wyposażone.
Za dużo tych aut jest
![Szczęśliwy :D]()