REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie wiem czy znajdziesz coś sensownego na rynku co nie pochłonie sporo kasy na remonty.Mycu napisał(a):Myślałem o a4 b6 1.8 turbo
Będziesz miał wrażenie że nie jedzie po A3 1.9 TDiMycu napisał(a):Vectra c 1.8 140 km
To nie tak bo często auta trzydrzwiowe mogą mieć więcej miejsca dla kierowcy niż pięciodrzwioweMycu napisał(a):Jestem dużym chłopem 194 cm i bez sedana czy combi nie ma co podchodzić
Ok, wszystko zależy w ile osób najczęściej jeździsz. Czyli takie auta u Ciebie odpadają.Mycu napisał(a):Osobiście mnie mega wkur.... 3 dzrwiowej samochodyprzez brak dzrwi i wstawanie aby ktoś mógł wejść albo że wrzucić jakieś graty na szybko niż do bagaznika
A w dieslu potencjalne ceny części i problemów Cię nie odpychają czy jeszcze nie zdążyłeś się zorientować ile kosztują np. wtryski, dwumasa, turbina itd. ?Mycu napisał(a):Ogólnie jechałem Vectra C 1.9 120 koni i mi się zajebiście jechało, i mi się nawet podoba ,ale rorzadz w 1.8 140 km kosztuje z zmiennymi fazami 1800 zł za same części co mnie cholernie odpycha ...
Mycu napisał(a): ,ale rorzadz w 1.8 140 km kosztuje z zmiennymi fazami 1800 zł za same części co mnie cholernie odpycha
Mycu napisał(a):Co byście mi polecili może jakieś inne auta .
Mycu napisał(a):Silnik Maksymalnie 2 litrowy ubezpieczenie biorę na siebie . Myślałem o a4 b6 1.8 turbo
Mycu napisał(a):Myślałem nad Volvo ale chyba nie ten budżet tam auta latają po 30 plus fajne sztuki .
Mycu napisał(a):A prop Volvo to jest 4 cylindrowy silnik i jaką wersję polecasz mocową . Każdy mechanik ogarnie ?
Mycu napisał(a):ja za a3 8l 1.9 TDI dalem 2100