Auto do 20000 tys zł wraz z pakietem startowym i opłatami

08 Lut 2020, 15:43

Kierownica nie jest żadnym wyznacznikiem.
Raz, to łatwo ją wymienić, czy nawet obszyć za grosze.
Dwa, to dużo zależy od kierowcy. Kobitki(czytaj-pierścionki, kremy) dużo szybciej niszczą skórę, niż większość facetów.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

08 Lut 2020, 20:03

szybki napisał(a):Nie wiem co mam napisać żeby nie zdenerwować władz forum... ale gadasz

Nie za bardzo rozumiem z czym masz problem w mojej wypowiedzi, ale skoro masz inne doświadczenia to ok.
To były niektóre moje auta służbowe użytkowane często od nowości.
Nawet Yarisie jedyne oznaki większego zużycia było widać tylko na fotelu kierowcy.
roksinski
Początkujący

Zdjęcia: 3
Prawo jazdy: 0- 0-1994
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Renault

08 Lut 2020, 21:15

roksinski napisał(a):Nie za bardzo rozumiem z czym masz problem w mojej wypowiedzi,

W tym że podajesz konkrety co do klas auta i marek a jest to w 100% indywidualna sprawa skóry kierownika i auta (a nie modelu).
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

09 Lut 2020, 18:35

Mam jeszcze ten co mnie bardzo interesuje, chyba ze względu na kolor:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
Ten jest bardzo ładny i wgl wygląda idealnie czy jest taki faktycznie>? Pytałem o nr VIN to nie chce go podać bo mówi ze wszystko poda na miejscu jak przyjadę,
Nowy112
Nowicjusz

09 Lut 2020, 18:57

Jak na moje oko to jest on cały odmalowany a to że Ci VIN nie chce podać już powinno Cie mocno przystopować
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

09 Lut 2020, 19:28

roksinski napisał(a):Nawet Yarisie jedyne oznaki większego zużycia było widać tylko na fotelu kierowcy

Fotel również nie jest żadnym wyznacznikiem.

Miewałem przypadki gdzie auto miało 70 000km i fotel i kierownica były mocno zużyte, (od częstego wsiadania i wysiadania..użytkowane w mieście) a jeszcze jak kierownica plastikowa to może być bardzo zużyta, a miewałem przypadki gdzie nie było praktycznie żadnych oznak zużycia mimo prawie 300 000km...auto jeżdżone głównie w dłuższe trasy,
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota FJ Cruiser w stylu retro
    Wśród fanów aut terenowych jest grupa, która jednocześnie darzy sentymentem klasyki gatunku i ceni komfort nowoczesnej motoryzacji. Do tych kierowców adresowane są modele w stylu retro, takie jak ...