REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nowy112 napisał(a):Polityki w to nie mieszajmy . Najważniejsze i tak czy te audi są dobre i niezbyt awaryjne bo jeśli będę musiał co chwilę części wymieniać to zbankrutuje.
Invi napisał(a):Żeby kupić takie np. ładne a4b7 1.8T z roku 2006-2007 trzeba wywalić 30k. Wiesz ile fajnych, młodszych aut tej samej klasy można kupić za taką kwotę?
Bartolekk napisał(a):Kolega ostatnio szukał auta i brał pod uwagę Golfa VII, Astrę K, oraz Tipo bo tańszy, nowszy do kupienia za 60k nówka, niestety odstaje mocno od dwóch pozostałych.
Bartolekk napisał(a):No można np Dacię Sandero, tylko to jest akurat głupie rozumowanie,
Bartolekk napisał(a):No można np Dacię Sandero, tylko to jest akurat głupie rozumowanie, jak szukałem Golfa V GTI to brałem pod uwagę m.in Megane II Sport, dużo tańsze i wiesz co Ci powiem? cena nie bierze się z księżyca, wykończenie masakryczne w stosunku do Niemca, poziom ja wiem? Fiata Punto II więc nie opowiadajmy że zamiast jeść w super restauracji lepiej żywić się w barach mlecznych bo to jest to samo-no to nie jest to samo
I auto tańsze nie jest takie samo jak to droższe.
Bartolekk napisał(a):Ale już zauważyłem że tutaj nagonka jest na auta z grupy volkswagena, nie wiedzieć czemu, no niestety dla mnie Meganka odstaje mocno od Golfa, szczególnie Megane II i Golf V, już lepsza Astra albo Focus.
totalna bezawaryjność, bardzo tania eksploatacja i niskie spalanie, nie ma co gadać ale cała seria 1.9 jest bardzo udana od początku do końca tam z pojedyńszymi wtopkami, silniki praktycznie bezobsługowe. Ja Ci nie zarzucam że mówisz że jest zły tyle że nie kryjesz wstrętu do tej marki ale bez żadnych konkretów, vw je bee i tyle bez żadnej podpórki ( nie rozmawiamy teraz o nowych konstrukcjach). Troche luzu chłopaki.... ja też się z wieloma opiniami nie zgadzam na forum ale to dlatego że dzielimy się na ludzi krórzy siedzą w garażu, znają te auta bo w nich dłubią, inni jeżdzą lawetą i notują co się najwiecej wozi a inny zna motoryzację tylko z internetu i bazuje na artykułach pismaków którzy też nie mają czasami pojęcia o czym piszą no ale papier i internet przyjmie wszystko, więc nigdy nie będzie porozumienia.Invi napisał(a):Co jest w nim takiego, że połowa Polaków chce/chciała to mieć pod maską?
Kao napisał(a):totalna bezawaryjność, bardzo tania eksploatacja i niskie spalanie, nie ma co gadać ale cała seria 1.9 jest bardzo udana od początku do końca tam z pojedyńszymi wtopkami, silniki praktycznie bezobsługowe.