Auto do 25 tys. Moze jaguar?

11 Wrz 2016, 16:02

Witam jestem szczesliwym posiadaczem niedawno nabytego prawa jazdy, wiec pora kupic jakies auto. Mam na wydanie ok. 25 tys zł, zastanawialem sie nad jaguarem, od zawsze podobaly mi sie samochody typu jaguar type s czy Chrysler 300C. Moje pytanie czy uwazacie ze tego typu auta sa dobre dla mlodego kierowcy? Jezeli nie to podajcie swoje typy, nie mam specjalnych wymagań, jedyne co to musi byc manualna skrzynia biegow i zeby byl w miare malo awaryjny. Jesli podacie jakies typy z niemiec, to tylko do pojemnosci 2.0 :)
RickGrimes
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 08 1998
Auto: Nie mam

11 Wrz 2016, 21:01

Temat pachnie ściemą na 100%, ponieważ:
1. Powyższe auta (tzn na pewno 300c, nie wiem jak Jag) nie występują w manualu
2. Nie uświadczysz tam silnika do 2.0... no chyba, że zrobisz swap.
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

11 Wrz 2016, 21:03

1. To nie sciema.
2. Manuala jaga na otomoto znalazlem, ale nie wiem co z nim nie tak, cena to tylko 11 tys z tego co pamietam.
3. Nie chodzilo mi o jaguara czy 300c, tylko o inne propozycje w razie sporwadzania.
RickGrimes
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 08 1998
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Automotive Brand Contest - nagrody dla Renault
    Renault otrzymało 5 nagród w trakcie ceremonii otwarcia Salonu Samochodowego we Frankfurcie w ramach tegorocznej edycji konkursu AUTOMOTIVE BRAND CONTEST. Wyróżnione zostały stylizacje nadwozia modeli Clio, ...