Witam poszukuję samochodu do 25.000zł
Od samochodu co oczekuję co najmniej z segment C
rodzaj paliwa bezznaczeniowa pojemność do 2,0
Wyposażenie: kilma automatyczna, podgrzewane lusterka i siedzenia, wiadomo poduszki i ABS to juz standard. Roczniki jakie mnie interesują od 2001
Oj nie. Za ten rocznik żeby go kupić z przebiegiem takim w granicach 160 000km trzeba dać ponad 30 000zł. Ewentualnie kupisz ale tylko kombii.
Ewentualnie Alfa po lifcie:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Lexus RX - to już dwie dekady luksusu, dynamiki i elegancji Luksus, dynamika, elegancka linia, przestronne wnętrze i dobre walory terenowe są trudne do pogodzenia. Ta niełatwa sztuka udała się konstruktorom Lexusa RX, wprowadzonego 20 lat temu w Japonii jako Toyota Harrier. Koncepcja ...
136km to troche mało jak na 5er, aczkolwiek wystarczy jeżeli zależy Ci tylko na użytkowych osiągach, a w razie co można zrobić chip na ok 160km i tutaj już na pewno mocy nie zabraknie.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Daro20VT napisał(a):Oj nie. Za ten rocznik żeby go kupić z przebiegiem takim w granicach 160 000km trzeba dać ponad 30 000zł.
Dzisiaj żeby kupić jakiekolwiek auto z oryginalnym przebiegiem trzeba się nieźle naszukać lub mieć wielkiego farta. Albo udać się do salonu.
Co do Vectry i tego czy się da - owszem, trzeba szukać ale się da, link przykładowy.
[link do oferty na Allegro wygasł]
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
Fajnie to jedzie, aczkolwiek ja bym nie kupił. Delikatne silniki, auta dość wadliwe i z kiepskimi blachami, ogólnie drogie w serwisie. Z zalet to dobre wyposażenie, dużo miejsca w środku, przyzwoite wykończenie i świetne zawieszenie.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Poszukaj może W210 na poliftingowy powinno wystarczyć z motorem 220CDI lub C klase W203 220CDI fajne autko miłę w prowadzeniu, wygodne komfortowe. [link do oferty na Allegro wygasł]
jiGsaw nie rozumiem o co Ci chodzi. Vectrą C jedzie się 100 razy lepiej niż tym BMW. Jeździłem tym i tym więc mam porównanie. Moc niby podobna, ale V przyśpiesza o wiele dynamiczniej i zawieszenie nieporównywalnie bardziej komfortowe. Nie trzeba być inżynierem żeby to stwierdzić
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Którym BMW? Co do przyspieszania to zależy o czym mówisz, bo jak porównujesz ten 1.9 150km z klasy średniej do 2.0 136km z klasy wyższej średniej to wiadomo... A co do komfortu to nie komentuję nawet, bo chyba jeździłeś jakimś wspomnieniem po BMW, przecież to nawet nie ta klasa. To tak jakbyś porównał malucha z jakimś normalnym autem typu golf.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.